Promare verzorgt productie bij live webcast Nieuwjaarsfeest

Promare verzorgde de productie van een live webcastuitzending via Facebook vanaf het Nieuwjaarsfeest 2017 van de gemeente Nieuwegein op 9 januari 2017. Naast de gemeente organiseerde andere maatschappelijke organisaties de nieuwjaarsbijeenkomst voor achthonderd personen in Stadstheater DE KOM.
gerben sfeerverslag NTV

Sfeerverslag tijdens de live uitzending op NieuwegeinTV

Cameraregistratie
Promare verzorgde, in samenwerking met twee andere mediabedrijven, de cameraregistratie in de zaal voor registratie van de toespraak van de burgemeester en de uitreiking van waarderingsprijzen. Dit werd live uitgezonden via Facebook. Ook voor mensen die niet de zaal in konden was de productie op schermen in de foyer te zien.
NieuwegeinTV
 
Na het officiële gedeelte in de grote zaal was er op het lokale nieuwskanaal NieuwegeinTV een live talkshow met gasten die hun visie gaven op 2016 en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Promare was verantwoordelijk voor de eindredactie en productie van de talkshow.
nieuwjaarsfeest 2

Promare-eigenaar Raymond de Jong houdt het draaiboek bij

Video
Op schermen in de zaal was een vooraf opgenomen video te zien met Nieuwjaarsgroeten van ondernemers, bestuurders en inwoners van Nieuwegein. De productie van deze video was in handen van Raymond de Jong (eigenaar van Promare). De montage ging in samenwerking met Alko Media.

 Meer weten over (live) videoproducties van Promare Communicatie & Media. Neem contact op.
Bekijk de beelden wat er zich achter de schermen afspeelde.

Foto’s: Stephan Gomersbach.

No Comments Yet.

Reageer op dit blog