Promare registreert live verkiezingsdebat zorg en welzijn in Nieuwegein voor PEN en RTV Utrecht

Promare Communicatie & Media produceert en registreert op dinsdagavond 4 maart 2014 vanaf 19.30 uur de live webTV uitzending van het debat over de toekomst van zorg en welzijn in Nieuwegein. Het debat wordt gehouden tussen acht politieke partijen die op 19 maart aanstaande aan de gemeenteraadsverkiezingen in Nieuwegein meedoen.

Discussieleider is Tom van ’t Hek, presentator bij BNR Nieuwsradio en het debat vindt plaats in de kleine zaal van Stadstheater De Kom. Het 220-koppige publiek debatteert actief mee. In de pauze is het onderdeel ‘appeltje schillen met’ ook te volgen in de uitzending. Op diverse Nieuwegeinse locaties, zoals buurt- en verzorgingscentra, is de webTV uitzending van het politieke debat ook direct te volgen. De uitzending is te volgen op nieuwssite PEN.nl en ook direct te zien op de speciale verkiezingssite van regionale zender RTV Utrecht.

Aan het debat doen mee: Herman Troost (Verenigde Senioren Partij), Johan Gadella (VVD), Erica van Alfen (PvdA), Roelof de Wild (CDA), Jacqueline Verbeek Beverwijk (Ieders Belang), Martijn Stekelenburg (SP), Erna Kotkamp (GroenLinks) en Erik van de Voort (D66).

Het debat is een initiatief van MOvactor en wordt mede georganiseerd door Gezondheidscentrum De Roerdomp, de WMO raad, Vitras Debat zorg en welzijn in Nieuwegein op 4 maart 2014CMD, De KOM, Boogh, Zorgspectrum, SBWU, Reinaerde en Bibliotheek De Tweede Verdieping.

Kaarten om het debat in de zaal direct te volgen zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek in Nieuwegein. Na afloop is het debat terug te bekijken via het kanaal van PEN.nl via YouTube.

No Comments Yet.

Reageer op dit blog