Promare produceert tv uitzending Olympisch Vuur in Nieuwegein

Europese jeugdspelen (EYOF 2013) in Utrecht

Europese jeugdspelen (EYOF 2013) in Utrecht

Promare produceert voor streekzender RTV9 een tv programma rond de festiviteiten met Olympisch Vuur in Nieuwegein. Dit vanwege de jeugd Olympische Spelen in Utrecht (EYOF 2013) die op 14 juli beginnen. Nieuwegein is op zaterdagochtend startpunt voor een Olympische fakkelestafette. Die estafette eindigt om half vijf in Amersfoort die dag. Met gasten in het programma wordt gesproken over jeugd en (top)sport.

De eerste fakkeldrager met de heilige sportvlam vertrekt zaterdag rond het middaguur naar Houten. De hele ochtend zijn er vanaf 10.00 uur sport- en spelactiviteiten voor de jeugd op het Stadsplein in de binnenstad. In de tv samenvatting praten drie gasten met presentatrice Marjan Bakker over Jeugd en (top)sport.

De opnames voor dit programma zijn die ochtend ook op het Stadsplein te zien. Publiek is welkom.

Uitzending
Promare Communicatie & Media produceert het tv-programma “Olympisch Vuur in Nieuwegein” voor streekzender RTV9. Het programma duurt 40 minuten en bevat samenvattingen van de activiteiten rond het Olympisch Vuur in Nieuwegein. De eerste uitzending is op zaterdagavond 13 juli te zien. Op internet is de uitzending terug te zien op de Youtube kanalen RTV9NL en PromareNL.

No Comments Yet.

Reageer op dit blog