Promare presenteert bij Media Jaarcongres

Promare zal ook dit jaar de live online radio-uitzending samenstellen en presenteren tijdens het jubilerende Media Jaarcongres 2017. De 9 uur-durende marathonuitzending op zakenzender New Business Radio is vanaf 9.00 uur op donderdag 29 juni 2017 live te horen. Promare-eigenaar Raymond de Jong presenteert grotendeels de uitzending, samen met presentatoren van de zakenzender.

Het congres vindt de hele dag plaats in Studio 21 op het Media Park in Hilversum. New Business Radio heeft een plek in de foyer van het studiocomplex.

foto_Newbusinessradio2015

Live radio

De programmering van New Business Radio staat deze donderdag dan ook geheel in het teken van het tiende Media Jaarcongres 2017. Van 9:00 tot 18:00 uur wordt live radio gemaakt met sfeerreportages, topsprekers, studiogasten, innovaties en live reportages. De radio uitzending is ook de gehele dag in beeld te volgen via visual radio. Let op de Twitter berichten hierover.

Raymond de Jong (eigenaar Promare Media):

“Het Media Jaarcongres is een jaarlijks topevenement voor de mediawereld. Het niveau is ieder jaar hoog met interessante (internationale) sprekers en relevante onderwerpen. Mooi om de inhoud van het congres naar radio te vertalen, sprekers en andere betrokkenen aan het woord te laten en de sfeer over te brengen. We werken graag ieder jaar mee aan deze productie.”

Ontmoetingsplek

Het Media Jaarcongres (MJC) is dé ontmoetingsplek voor de Nederlandse media-industrie. Het biedt een dag vol innovatie en inspiratie rondom het thema ‘A New World, A New Perspective’.

radioproductie

No Comments Yet.

Reageer op dit blog