Promare neemt vijftigste Volkskerstzang voor DVD op

volkskerstzang

Voor de 50ste keer vindt de Volkskerstzang in Nieuwegein plaats.

NIEUWEGEIN – Promare Communicatie & Media neemt op woensdagavond  18 december 2013 de vijftigste Volkskerstzang in de Barbarakerk in Nieuwegein op. De DVD-productie zal met vijf camera’s (inclusief een cameracrane) worden opgenomen.

De jubileumeditie van de Volkskerstzang in voormalig Vreeswijk vindt plaats op dezelfde avond als Vreeswijk bij Kaarslicht. Die avond gaan alle lampen op straat uit en zal het historische centrum van Vreeswijk verlicht zijn met kaarsjes. Daarnaast is er een kerstmarkt en treden verschillende koren op straat op. Tijdens de Volkskerstzang in de Barbarakerk (aanvang 19.00 uur) treden een viertal koren op, waaronder een kinderkoor. Burgemeester Frans Backhuijs van Nieuwegein doet traditioneel een kersttoespraak aan het begin van de dienst.

De DVD van de 50ste Volkskerstzang is te koop voor 10 euro (incl. BTW, excl. 3,50 verzendkosten) per stuk. Meer informatie via info@promare.nl. Om de kosten zo laag mogelijk te houden wordt de DVD-opname door drie sponsoren ondersteund, dat zijn Stam Renault Nieuwegein, de organisatie van Vreeswijk bij Kaarslicht en Activiteitengroep Vreeswijk.

No Comments Yet.

Reageer op dit blog