Promare neemt internettalkshow op over gezondheid en lifestyle

Praatprogramma in opdracht van de vier gezondheidscentra in Nieuwegein

Praatprogramma in opdracht van de vier gezondheidscentra in Nieuwegein

Bijna de helft van de Nieuwegeiners is niet gelukkig en er is in de gemeente een hoger risico op hart- en vaatziekten dan in andere plaatsen. Om die reden is een Lijfstyle Event op zaterdag 28 september 2013 georganiseerd. De problematiek krijgt hiermee meer bekendheid en gezond gedrag kan worden bevorderd.  Promare Communicatie & Media produceerde in opdracht van de vier Nieuwegeinse gezondheidscentra een praatprogramma vanaf het Lifestyle Event in Nieuwegein.

Het programma is nu online te bekijken. In het programma, vanaf het Stadsplein,, praten Jan Joost Meijs (initiatiefnemer Lijfstyle), Roland Luxyk (fysiotherapeut) en Erna Kotkamp (fractievoorzitter GroenLinks in Nieuwegein) met presentatrice Marjan Bakker. De onderwerpen zijn gezond eten, ontspanning en meer bewegen. Tussen de gesprekken door is er een verslag te zien van het evenement en zijn er interviews met bezoekers.

Promare produceert voor opdrachtgevers vaker praatprogramma’s die worden opgenomen voor regio tv of internet vanaf een evenement of studio omgeving. In juli nam Promare een programma op voor EYOF 2013, de Europese jeugd Olympische Spelen, over sport en jeugd. Eerder dit jaar produceerde Promare de live internetuitzending voor YouTube en PEN bij Nieuwegein Awards.

No Comments Yet.

Reageer op dit blog