Opnieuw live radioverslag van Mediapark jaarcongres

Promare doet samen met New Business Radio live verslag van het Mediapark jaarcongres 2016. Het is de tweede keer dat Promare de productie van deze radioregistratie doet. Promare-eigenaar Raymond de Jong tekent weer voor de presentatie, aangevuld met het radioteam van de zakenzender.

360graden_KL-1Het congres wordt donderdag 23 juni 2016 gehouden op het Mediapark in Hilversum. MPJC staat dit jaar in het teken van ‘The Video Age’!

Vanaf 9.00 uur ’s morgens wordt vanuit Studio 21 op het Media Park de gehele dag live radio gemaakt en verslag gedaan van het MPJC. Met sfeerreportages, topsprekers, studiogasten, innovaties en live reportages vanaf het congres.

Visual radio

Uiteraard kan ook, in het kader van het thema ‘The Video Age’, de gehele dag live radio worden gekeken via visual radio. De gehele audio- en video registratie van New Business Radio wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Promare Communicatie & Media en Kees van ’t Hof Broadcast Services.

”Mooi dat we er met New Business Radio weer live bij zijn dit jaar! We zien steeds meer de ontwikkeling dat radio, maar zeker ook visual radio, wordt ingezet als geïntegreerd onderdeel van een event. Het MPJC2016 is hier een uitstekend voorbeeld van en past bovendien uitstekend binnen ons radioformat”, aldus Lars Schotanus van New Business Radio. 

Thema MPJC2016: The Video Age 

Het MPJC2016 staat geheel in het teken van ‘The Video Age’! Welke video-innovaties gaan het medialandschap veranderen? Wat gebeurt er op het gebied van data, search en personalisatie? En waarom doen onze tv-formats het zo goed in Azië, terwijl tv-formats in het versnipperde medialandschap van Nederland dood verklaard worden? Sprekers zijn onder meer Jan de Jong (algemeen directeur NOS), Bert Habets (CEO RTL), Jildou van der Bijl (hoofdredacteur LINDA TV) en Pim Schmitz (CEO Talpa).

Ton van Mil, directeur iMMovator en initiatiefnemer van Mediapark Jaarcongres: “We zijn blij dat New Business Radio ook dit jaar van de partij is. Met de live uitzendingen kunnen de kennis over nieuwe media ontwikkelingen die tijdens MPJC gedeeld wordt met een nog groter publiek delen. We hopen dat het publiek geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan met innovatieve nieuwe media toepassingen”.

De uitzending is donderdag te horen van 9.00 - 18.00 uur via de sociale media en de website van New Business Radio.

No Comments Yet.

Reageer op dit blog