Nieuwjaarsreceptie gemeente Nieuwegein live uitgezonden

Live uitzending via internet op 6 januari 2014De compleet nieuwe opzet van de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in Nieuwegein, wordt ook dit jaar live uitgezonden door De Digitale Stad Nieuwegein. Promare produceert de internetuitzending die op maandagavond 6 januari om 18.50 uur begint.

Stadstheater DE KOM, het welzijnswerk van MOvactor, bibliotheek De Tweede Verdieping, de Wereldwinkel en de gemeente Nieuwegein slaan voor het eerst de handen ineen voor een groot opgezet gezamenlijk avondvullend programma op maandag 6 januari 2014. De live uitzending begint om 18.50 uur en duurt tot 20.30 uur en is te volgen via www.streamago.tv (zoekterm: Nieuwegein) of online te zien via www.pen.nl.

Nieuw is een compleet programma in de grote zaal. Hier is plaats voor 600 personen. Het beste wat Nieuwegein te bieden heeft op cultureel zang- en dansgebied presenteren zich op het podium. Zangeres Sharon de Wildt, winnaar van de talentenjacht City Got Talent, is een van de artiesten die optreedt. En natuurlijk is er ook de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Frans Backhuijs.

Nieuw is ook de uitreiking van het eerste jongerenlintje De Doorslag. Initiatiefnemer van dit lintje is CDA-raadslid Roelof de Wildt: "Nieuwegeinse jongeren maken kans op het jongerenlintje als ze zich dit jaar bijzonder op vrijwillige basis verdienstelijk hebben gemaakt. We hebben vier jonge genomineerden voor deze onderscheiding". De winnaar krijgt direct de onderscheiding. Later dit jaar krijgt de winnaar een eigen, moderne naamtegel langs het water van De Doorslag. Zo ontstaat er een eigen 'walk of fame' in Nieuwegein met winnaars van het jongerenlintje. Na het podiumprogramma kan men in de foyer op de tweede verdieping elkaar de gebruikelijke wensen over brengen.

De live uitzending gebeurt in samenwerking met Promare Communicatie & Media en GerbyMedia.

No Comments Yet.

Reageer op dit blog